Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakçalışmainiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Eloğlu inşaatı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello kucakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya direk bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma çalışmalemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre beş altı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir küme doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere odaükebilir ama puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında hilaf çevirip suretünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm basamak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz kucakime amade. Peki evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü kucakilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere kucakmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca bağ gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun kucakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin tekrar yakma sorun teşkil etmez. Fakat eloğlu inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şart olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın hararet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile katlaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında nesep sorun dünyaın soğuk bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet muhafaza dünyaı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esir geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının esir geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak nasıl esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl esir geçirmedikleri kucakin diğer rakiplerine mefret üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Related Post

İş İlanlarıİş İlanları

istifham ile sizden beklenen; yaptığınız teamülin kül fonksiyonlarına bilge olup olmadığınızı betimlemenizdir. Bu soruya duraksamadan ve mantıklı cevaplar ödemek zorundasınız. Mülakat öncesi makalelı iş tanılamamınıza yeniden bir çekmece gezdirmeniz teamülinizi

Üretim Tesisleri ÜrünleriÜretim Tesisleri Ürünleri

Yenilenebilir {enerji kaynaklarına dayalı olarak kurulacak cazibe üretim tesislerinden üretilen elektriğin ihtiyaç fazlası kısmı tesisin kurulduğu bölgede vazifeli dağınık satış lisansı sahibi dağıtım şirketi marifetiyle YEK Terviç Mekanizması kapsamında değerlendirilmektedir.|Eğer